Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

6.12.2004
tisková zpráva

150 - Kroměříž - Uh. Hradiště - Vsetín - Zlín

  aktuality
   
Organizační a personální změny na HZS Zlínského kraje
informace pro veřejnost a zástupce obcí

Dnem 1.12.2004 došlo u HZS Zlínského kraje k celé řadě organizačních i personálních změn ve vztahu k veřejnosti i zástupcům obcí v regionu.

Nejdůležitější organizační změnou je to, že úkoly územního odboru v sídle HZS kraje plní krajské ředitelství HZS Zlínského kraje ve Zlíně. Úkoly ředitele územního odboru v sídle HZS kraje plní přiměřeně ředitel odboru IZS a služeb krajského ředitelství HZS Zlínského kraje. Zde se mohou nadále zástupci obcí a právnických osob obracet s problematikou IZS, služeb, jednotek PO apod. Organizační změna navazuje na již dříve provedené změny, kdy úkoly územního odboru v sídle HZS kraje, např. na úseku prevence, ochrany obyvatelstva, havarijního a krizového plánování a nebo operačního řízení, plní krajské ředitelství HZS Zlínského kraje.

Další změny proběhly v personálním obsazení pracovníků HZS Zlínského kraje v souladu se změnou organizačního řádu a jeho nové struktury.

Všechny změny jsou již zaneseny do aktualizovaných adresářů a telefonních seznamů uveřejněných na našich Internetových stránkách pod odkazy Organizace, Telefonní seznam a Územní odbory.

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail