hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

15.1.2005

 aktuality


Otevření nové hasičské zbrojnice v Pitíně

Dne 15.1.2005 byla za přítomnosti mnoha významných hostů oficiálně otevřena nová budova polyfunkčního domu v obci Pitín.

Hejtman Zlínského kraje Libor Lukáš, společně se starostou obce a několika poslanci Poslanecké sněmovny ČR, oficiálně otevřeli budovu obecního úřadu a hasičské zbrojnice v obci Pitín.

Akce se těšila mimořádnému zájmu občanů obce, pro které byl v den otevření připraven kulturní program a možnost prohlídky všech prostor nově otevřeného polyfunkčního domu, obecního úřadu a hasičské zbrojnice. Hasičská zbrojnice a plastika sv. Floriána byly vysvěceny místním důstojným otcem.

Jako součást stavby byla také otevřena nová hasičská zbrojnice pro místní jednotku sboru dobrovolných hasičů. Ti si nové prostory moc pochvalovali a už se těšili na kompletní přestěhování. Důstojnější zázemí pro hasiče, velká garáž na plánované pořízení nového auta a prostor pro výchovu mládeže zaznívalo z úst hasičů nejčastěji.

Slavnostního otevření nové hasičské zbrojnice se za HZS Zlínského kraje účastnil jeho ředitel plk. Ing. Mojmír Jurka a ředitel Územního odboru Uherské Hradiště mjr. Miroslav Antonín.


 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail