hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

12.5.2005

 aktuality


Pomoc hasičů při tragické dopravní nehodě v Napajedlích

Dne 12.5.2005 v 17:29 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při tragické dopravní nehodě v Napajedlích.

Na místo okamžitě vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozidlem, kterou posílila jednotka profesionálních hasičů ze Zlína se speciálním vyprošťovacím vozidlem.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním silničním tahu I/50, u místní čerpací stanice, došlo k tragické dopravní nehodě mezi osobním autem Š Favorit a Š Forman. Po vzájemném bočním střetu skončila obě vozidla v příkopu u náspu železniční tratě.

Řidič Š Favorit nar. 1925, byt. Zlín, byl vytažen z vozidla a lékař zdravotnické záchranné služby u něj konstatoval smrt pravděpodobně následkem srdeční zástavy. Ve druhém vozidle cestovali muž a žena, kteří při nehodě neutrpěli žádné zranění.

Hasiči zajistili obě vozidla proti úniku provozních kapalin a vzniku požáru. Částečně omezená průjezdnost byla řízena pro oba směry hlídkou policie. Po vyšetření nehody byla vozidla vytažena na vozovku a obnovena doprava.
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail