hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

13.5.2005

 aktuality


Turnaj v nohejbale HZS Zlínského kraje

Dne 13.5.2005 proběhl v Kroměříži tradiční turnaj denních zaměstnanců HZS Zlínského kraje v nohejbale.

Na kroměřížskou Bajdu se sjelo celkem šest družstev z celého kraje. Kromě zástupců Územních odborů Kroměříž, Uherské Hradiště a Vsetín přijely také týmy z odboru IZS, operačního řízení a kanceláře ředitele HZS Zlínského kraje.

V nádherném prostředí nohejbalového sportoviště, za krásného počasí a za povzbuzování několika fanynek či rodinných příslušníků... se turnaj rozjel do nelítostných bojů.

Přibývající zápasy, horko a únava, záhy prověřily připravenost jednotlivých týmů. Předem vyhlášené "války" začaly mít ne zcela jednoznačný průběh a několik "papírových favoritů" muselo přinejmenším krotit své emoce a vášně nad nezdařenou hrou.

Rozpálená antuka nutila hráče k většímu příjmu tekutin, což na některé nezapůsobilo zrovna pozitivně. Vůně z vynikajícího grilovaného masa Vládi Adamovského odváděla pozornost od hry a někteří hráči tomuto pokušení podlehli na úkor výsledku svého týmu.

Turnaj znovu prokázal zapálenost a nasazení denních zaměstnanců HZS Zlínského kraje pro sport a soutěživost. K vidění byla celá řada kaskadérských až eskamotérských výkonů při příjmu i odehrání míče, stejně jako protesty, hádky a pokus o podplacení rozhodčího... prostě vše, co ke sportu patří. Celá akce měla výbornou atmosféru a sportovního ducha.

Z vítězství se nakonec radovalo družstvo z Kanceláře krajského ředitele HZS Zlínského kraje, které neprohrálo jediný zápas a po loňském vítězství obhájilo znovu první příčku. Tým ve složení David Hurta, Ivo Mitáček, Miroslav Procházka a Jiří Volák si odnesl hodnotný poukaz na odběr vína dle vlastního výběru. Stříbrnou příčku obsadili borci ze Vsetína, třetí byli sportovci z Uherského Hradiště a na dalších postech skončila postupně družstva operačního řízení, IZS kraje a Kroměříže.

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail