hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

3.6.2005

 aktuality


Dětský den na stanici ve Zlíně

Dne 3.6.2005 proběhl na stanici hasičů ve Zlíně tradiční dětský den.

Na sto dětí zaměstnanců a dětí z blízkého okolí stanice si přišlo zadovádět na tradiční dětský den. Tatínkové a kolegové ze Sportovního klubu hasiči Zlín, ve spolupráci s odborovým svazem hasičů a HZS Zlínského kraje připravili dětem řadu soutěží, atrakcí a ukázek.

Děti dováděly na lanové dráze, při míčových hrách, mohly se povozit na koních i ponících, shlédly ukázku výcviku policejních psů i techniku strážníků Městské policie Zlín. Odměnou jim byla řada sladkostí, omalovánek a drobných dárečků. Velký zájem byl o hasičskou techniku, vysokozdvižnou plošinu a možnost vyzkoušet si vodní proudnice. Netrpělivá fronta dětí vyčkávala na možnost povozit se v zásahovém vozidle a vyzkoušet si ochranné obleky i zásahové přilby.

Pro rodiče bylo v horkém odpoledni připraveno tradiční chladivé občerstvení s dostatečným prostorem pro odpočinek v náročném dni. Akce s bohatou tradicí se i letos velmi vydařila, a proto věříme, že příští rok znovu nebude nouze o návštěvníky.

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail