hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

3.11.2005

 aktuality


Pomoc hasičů při dopravních nehodách v kraji

Dne 3.11.2005 ve 22:08 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při dopravní nehodě u Napajedel.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozidlem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že v průmyslové zóně došlo k dopravní havárii osobního vozu zn. Honda Civic.

Při havárii se vozidlo dostalo mimo vozovku, kde se v příkopu převrátilo na střechu. Ve vozidle zůstala zraněna mladá jednadvacetiletá žena, která byla hasiči vytažena ven a předána do péče lékařů zdravotnické záchranné služby. Po prvotním ošetření na místě byla převezena do nemocnice ve Zlíně.

Hasiči zajistili vozidlo proti úniku provozních kapalin a vzniku požáru. Dopravní nehoda si vyžádala omezení průjezdnosti hlavního silničního tahu I/55. Projíždějící vozidla byla usměrňována hlídkami policie a strážníků městské policie.

Dne 3.11.2005 ve 22:49 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při těžké havárii osobního auta u Bunče.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozidlem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Zdounky a Bunčem došlo k havárii osobního vozu VW Polo.

Při havárii se vozidlo dostalo mezi dva stromy a zůstalo zaklíněno. Ve vozidle došlo ke zranění jedné osoby, která byla po příjezdu hasičů už v péči lékaře zdravotnické záchranné služby. Hasiči museli pokácet jeden ze stromů, aby bylo možné vytáhnout vozidlo na silnici. Po příjezdu odtahové služby byl vrak naložen a hasiči pomohli s úklidem vozovky.
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail