hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

27.12.2005

 aktuality


Pomoc hasičů při dopravní nehodě ve Zlíně

Dne 27.12.2005 ve 13:15 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při dopravní nehodě ve Zlíně, Vršavě.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozidlem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že u benzinové čerpací stanice Avia na Vršavě došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Peugeot 307 a Š Octavia.

Po čelním nárazu Š Octavia do boku Peugeotu vyjelo první auto mimo silnici, kde přejelo obrubník a zůstalo v protisměru na nájezdové cestě k čerpací stanici. Peugeot zůstal v prostoru křižovatky ze sídliště Jižní Svahy.

Při nárazu došlo ke zranění ženy ve vozidle Peugeot. Z částečně zdemolovaného vozu byla vytažena zdravotníky před příjezdem hasičů. Žena byla přenesena do sanitního vozu a okamžitě odvezena do nemocnice ve Zlíně k dalšímu nutnému ošetření.

Hasiči zajistili oba vozy proti případnému vzniku požáru a uniklé provozní kapaliny byly zasypány sorbenty. Během zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost křižovatkou a doprava byla regulována hlídkou dopravní policie.

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail