hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

17.1.2006

 aktuality


Pomoc hasičů při sražení ženy vlakem ve Zlíně

Dne 17.1.2006 v 15:45 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při železniční nehodě ve Zlíně, Příluku.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozidlem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na nechráněném místě přechodu chodců, přes železniční trať ve Zlíně, Příluku, došlo ke sražení starší ženy.

Žena byla sražena projíždějícím osobním vlakem, který ihned zastavil. Žena spadla mimo kolejiště do prostoru příkopu a nárazem utrpěla vážná zranění.

Po příjezdu hasičů, záchranářů a policistů byla žena vynesena ve vakuovém lůžku na silnici, přeložena do nosítek a naložena do vozidla zdravotnické služby. Po prvotním ošetření byla okamžitě odvezena do nemocnice k hospitalizaci a další nezbytné péči.

V době zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost hlavního silničního tahu I/49 ve směru na Vizovice. Doprava byla řízena hlídkou dopravních policistů.

aktualizováno

Po převozu do nemocnice ve Zlíně čtyřiasedmdesátiletá žena svým těžkým zraněním podlehla. Svou neopatrností přišla o život při zkrácení cesty přes železniční koleje u sídliště Bartošova čtvrť ve Zlíně.
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail