hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

18.5.2006

 aktuality


Pomoc hasičů po dopravní nehodě ve Zlíně, Loukách

Dne 18.5.2006 v 08:10 hod. byli hasiči požádáni o pomoc při dopravní nehodě ve Zlíně.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozidlem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že v části Louky došlo k dopravní nehodě mezi nákladním autem zn. Liaz s přívěsem a osobním autem zn. Opel Corsa.

Po vzájemném střetu obou vozů se osobní auto zaklínilo mezi nápravami a přívěsem nákladního auta. Osobní vůz byl smýkán po vozovce a svodidlech několik desítek metrů. Při nehodě došlo ke zranění ženy z osobního auta, která byla z vozu vytažena a předána do péče zdravotnické služby. Po prvotním ošetření byla odvezena do nemocnice k prohlídce.

Hasiči zajistili oba vozy proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Po vyšetření nehody policií pomohli hasiči s vyproštěním vraku osobního auta a s úklidem vozovky.

Dopravní nehoda omezila průjezdnost jednoho jízdního pruhu na hlavním tahu ze Zlína do Otrokovic. Po celou dobu zásahu byla na místě hlídka policie, která dohlížena na hustý provoz.

kpt. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail