hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

14.6.2006

 aktuality



foto Petr Zákutný, Krajský úřad Zlínského kraje

Slavnostní poděkování za práci při jarních povodních 2006 ve Zlínském kraji

Dne 14.6.2006 v 18:00 hod. se uskutečnilo slavnostní setkání a poděkování za práci při letošních povodních ve Zlínském kraji.

Více než čtyřicet jednotlivců, kteří se aktivně podíleli na zvládnutí krizových situací během letošních povodní, přijal v sídle Zlínského kraje hejtman Libor Lukáš a ředitel HZS Zlínského kraje plk. Ing. Mojmír Jurka.

Na slavnostním podvečerním setkání v Expozici 21 Baťova mrakodrapu oba předali pamětní listy a drobné dárky dobrovolným hasičům, představitelům obcí a dalším pracovníkům krizového řízení.

Oba také společně poděkovali za zvládnutí náročných úkolů při letošních jarních povodních, které zasáhly řadu měst a míst ve Zlínském kraji. „Děkuji vám všem za obětavou práci během jarních povodní. Díky vašemu nasazení fungovaly jednotlivé složky integrovaného záchranného systému velmi koordinovaně a tím se úspěšně podařilo předejít mnoha škodám nejen na majetku, ale především na zdraví občanů,“ řekl přítomným hejtman Lukáš.

Ředitel Jurka ve svém poděkování připomněl několik důležitých skutečností o činnostech jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů, stejně jako důležitost vzájemné spolupráce a pomoci při zdolávání náročných živelných katastrof.

Seznam oceněných - zde 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail