hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

12.3.2007

 aktuality


Pomoc hasičů po dopravní nehodě u nákupního centra v Malenovicích
hasiči vyprošťovali jednoho ze zraněných řidičů

Dne 12.3.2007 ve 21:31 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Malenovic.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozidlem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že v křižovatce u nákupního centra došlo k dopravní nehodě dvou osobních auta zn. Š Fabia a Porsche Cayenne.

Po vzájemném čelním střetu Porsche do boku Škody pokračoval první vůz mimo silnici, kde narazil do sloupu trolejového vedení. Druhé auto zůstalo uprostřed křižovatky. Po nárazu zůstal zraněný řidič škodovky za volantem a nemohl se sám dostat ven. Druhý řidič vystoupil nezraněn, ale později pocítil bolesti a odjel do nemocnice na prohlídku.

Po příjezdu hasičů bylo vytaženo hydraulické vyprošťovací zařízení a byly otevřeny dveře u zraněného řidiče vozu Škoda. Muž byl vytažen a předán do péče lékaře zdravotnické záchranné služby. Po jeho ošetření byl odvezen do nemocnice k hospitalizaci.

Dopravní nehoda si vyžádala omezení a doprava byla hlídkami policie odkláněna na objízdné trasy. Po nehodě došlo k úniku provozních kapalin a olejů, které hasiči zlikvidovali sorbenty.
 

mjr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail