hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

1.6.2007

 aktuality


Tradiční dětský den na stanici ve Zlíně

Dne 1.6.2005 se uskutečnil na stanici hasičů ve Zlíně tradiční dětský den.

Na sto dětí zaměstnanců a dětí z blízkého okolí stanice si přišlo zadovádět na tradiční dětský den. Tatínkové a kolegové ze Sportovního klubu hasiči Zlín, ve spolupráci s odborovým svazem hasičů a HZS Zlínského kraje připravili dětem řadu soutěží, atrakcí a ukázek.

Děti dováděly na lanové dráze, při míčových hrách nebo se mohly povozit na koních. Odměnou jim byla řada sladkostí, omalovánek a drobných dárečků. Velký zájem byl o hasičskou techniku, vysokozdvižnou plošinu a možnost vyzkoušet si práci s vyprošťovacím zařízením. Netrpělivá fronta dětí znovu vyčkávala na možnost povozit se v zásahovém vozidle a vyzkoušet si ochranné obleky i zásahové přilby.

Akci přišly podpořit také pracovníci zdravotnické záchranné služby, kteří se zapojili do společné ukázky při vyprošťování zraněných z osobního automobilu. Svou přítomností obohatili program pro děti, který tak byl více atraktivní.

Pro rodiče bylo v horkém odpoledni připraveno tradiční chladivé občerstvení s dostatečným prostorem pro odpočinek v náročném dni. Akce s bohatou tradicí se i letos znovu velmi vydařila a organizátorům děkujeme za její hladný průběh.


mjr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail