hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

13.6.2008

 aktuality


Hasičky GOLDEN SPRITZEN ze Zlína poprvé a vítězně !
Memoriál Alice Vojtovičové v Děhylově ovládly hasičky ze Zlína

Dne 13.6.2008 se konal tradiční Memoriál Alice Vojtovičové v Děhylově na Opavsku.

Na dvě desítky týmů z profesionálních i dobrovolných hasičských sborů se sjelo do loděnice u Děhylova, kde se uskutečnil 24. ročník tradičního klání v požárním útoku. Memoriál Alice Vojtovičové je utkání denních směn a dalších týmů v této královské disciplíně hasičských sportů.

Soutěže se vůbec poprvé účastnil také ženský tým hasiček ze Zlína, který se předvedl novým názvem GOLDEN SPRITZEN. Hned svůj první start proměnily naše zaměstnankyně a příslušnice HZS Zlínského kraje v absolutní prvenství mezi ženami.

Vítěznému týmu ve složení: Dáša Syryčanská - kapitánka, rozdělovač, Ilona Dubjáková - levý proud, Soňa Pančochová - pravý proud, Zdeňka Fojtíková - strojník, Veronika Schmiedlová - savice, Magda Knapíková - koš, Miroslava Vymětalová - spojařka hadic B, se podařilo zaběhnout čas 38 sec. !!!

Tradiční utkání se koná již od roku 1985. Od roku 1996 dostal závod jméno Alice Vojtovičové, která předtím zemřela při výkonu zaměstnání pro ostravský hasičský sbor. Memoriál se koná tradičně v loděnici v Děhylově.


vítězný tým GOLDEN SPRITZEN ze Zlína

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail