hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

3.9.2008

 aktuality


Dva naši úspěšní reprezentanti se vrátili z her do Zlína
na stanici je čekalo vřelé uvítání, polibky a dárky

Dne 3.9.2008 se ze světových her hasičů vrátili do Zlína oba naši reprezentanti.

Vřelého a dojemného přijetí se na stanici ve Zlíně dočkali oba naši úspěšní kolegové a hasiči Josef Vlk a Pavel Šustr, kteří startovali na právě skončených Světových hrách hasičů v anglickém Liverpoolu.

Než se však naši sportovci propracovali do horního patra krajského ředitelství, čekalo je po cestě mnoho "povinných" zastávek, polibků a dárků od kolegyň a kolegů. Na závěr je přijala krajská ředitelka Ing. Jarmila Čičmancová, Ph.D, která jim upřímně poděkovala za vzornou reprezentaci, dosažené výsledky a za vynikající vizitku pro Zlínský kraj. Pro oba měla už připraveno důstojné ohodnocení jejich výkonů a pozvala je na oběd.

Nejen hasiči ze zlínské stanice, ale také kolegové z celého kraje se připojují s gratulací. Děkujeme a blahopřejeme. Pro získanou kompletní sadu medailí je už připraveno čestné místo v našich vitrínách.

Dnes před polednem přišel také gratulační e-mail od bývalého ředitele Ing. Mojmíra Jurky, který s jeho svolením rádi připojujeme.

Zdravím všechny hasiče ve Zlíně a hlavně blahopřeji dvěma reprezentantům Pavlu Šustrovi a Josefu Vlkovi za hvězdné sportovní výkony a vynikající reprezentaci ČR a HZS ZK na světových hasičských hrách v Liverpoolu!!!
Mám z Vás radost, chlapci!
 


oba naše úspěšné reprezentanty přijala krajská ředitelka HZS Zlínského kraje

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail