hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

13.9.2008

 aktuality


TURNAJ V MALÉ KOPANÉ IZS
o pohár krajské ředitelky HZS Zlínského kraje
pod záštitou
primátorky statutárního města Zlína

Dne 13.9.2008 byl na tartanovém hřišti ve sportovním areálu Zlín – TJ Mladcová uspořádán první ročník turnaje v malé kopané složek IZS. Soutěž organizoval Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, Sportovní klub hasiči Zlín a Odborový svaz hasičů ÚO Zlín.

Do turnaje se přihlásilo celkem šest družstev z HZS, ZZS, PČR a MP. Vítězné družstvo obdrželo putovní pohár a první tři družstva byla oceněna diplomy a dary. Soutěž zahájila ředitelka HZS Zlínského kraje plk. Ing. Jarmila Čičmancová, Ph.D.

Turnaj probíhal podle pravidel malé kopané s futsalovým míčem. Na každé utkání dohlížel delegovaný rozhodčí. Losování skupin a pořadí utkání bylo provedeno před zahájením turnaje a podle přihlášek. Počet hráčů v poli byl 4 + 1, maximální počet zúčastněných v každém družstvu byl 10 hráčů. Napomenutí hráče žlutou kartou znamenalo trest na dvě minuty mimo hru, červená karta 5 minut a v utkání již potrestaný hráč nesměl nastoupit.

Po jednotlivých bojích a dramatických zvratech v utkáních nakonec zvítězilo družstvo hasičů z Valašského Meziříčí, druzí skončili borci ze sportovního klubu hasičů a třetí místo obsadili fotbalisti zdravotnické záchranné služby. Všem zúčastněním děkujeme a vítězům blahopřejeme.

1. HZS ZLK stanice Valašské Meziříčí
2. SK hasiči Zlín
3. ZZS
4. HZS ZLK krajské ředitelství
5. Policie ČR, OŘ Zlín
6. MP Zlín
   
nejlepší střelec Pavel Koňařík - SK hasiči Zlín
nejlepší brankář Richard Ebel - HZS ZLK PS VM


Juřo pohni... aneb marná obrana proti skvěle útočícímu týmu z Valašského Meziříčí

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail