hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

13.11.2008

 aktuality


Pomoc hasičů po vážné havárii auta u Přečkovic
po nárazu do stromu se zranil řidič

Dne 13.11.2008 v 05:43 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii auta u Přečkovic.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Uherského Brodu s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Bojkovice a Přečkovice došlo k vážné havárii osobního auta zn. Š Favorit.

Sedmatřicetiletý řidič uvedl, že se lekl protijedoucího auta a vyjel na krajnici. Tam jízdu nezvládl, o tři stromy se otřel bokem vozu a do dalšího vzrostlého kmene narazil čelně. Při havárii se zranil a musel být předán do péče zdravotnické záchranné služby, která ho odvezla do nemocnice k další nezbytné péči.

Hasiči zajistili auto proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Vozidlo bylo značně poškozeno a blokovalo polovinu průjezdní silnice. Po zadokumentování havárie policií byl vrak odtažen a následně naložen na vozidlo odtahové služby.

Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena průjezdnost v dopravě na silnici II. třídy.


po čelním nárazu do stromu bylo vozidlo značně poškozeno

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail