Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

prestižní ocenění Mluvčí roku 2011 míří do Zlína

Ivo Mitáček získal nejvyšší profesní ocenění Mluvčí roku 2011





Cenu vyhlašují každoročně Český klub mluvčích a Komora Public Relations, které oslovily na šest set osobností veřejného života, odborníků v oblasti Public Relations a dalších příbuzných oborů a z toho více než 400 novinářů působících v České republice s tím, aby nominovali kandidáty. Toto nejvyšší prestižní ocenění se řídí velmi jasnými pravidly a probíhá v několika kolech. Absolutního vítěze vybírají takové osobnosti, které se v minulosti významně zasloužili o popularizaci a rozvoj profese mluvčích.

 

Z došlých nominací vybralo následně čestné kolegium mluvčího roku 2011.

 

Jejím smyslem je ocenit toho mluvčího, který v minulém roce podle názoru hodnotitelů nejvíce ze všech mluvčích projevil odborné kvality a přispěl k popularizaci této profese a etických principů s ní spojených.

 

Tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje Ivo Mitáček získal hned dvě ocenění, nejprve byl oceněn jako nejlepší mluvčí státních orgánů a organizací v roce 2011 a následně byl vyhodnocen jako mluvčí roku v České republice v roce 2011.

 

Udělené ocenění je o to významnější, že poprvé v historii oceňování  mluvčích se vítězem stal kandidát z krajské úrovně.

 

Ivo Mitáček dosáhl tímto oceněním vrcholu ve své kariéře zcela po zásluze. Vzorným způsobem od 1.2.2004 u HZS Zlínského kraje reprezentuje  profesionální hasiče ve Zlínském kraji. Výrazně přispěl k pozitivnímu vnímání Hasičského záchranného sboru ČR u veřejnosti.

 

Děkujeme a blahopřejeme.




Autor:
Ing. Jiří Volák
950 670 110telefon
hzszlk.euinternet
jiri.volake-mail


články > Archiv > Aktuality > prestižní ocenění Mluvčí roku 2011 míří do Zlína
články > Archiv > Významné akce > prestižní ocenění Mluvčí roku 2011 míří do Zlína

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace