Logo ke stažení

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje
Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva


16.3.2012 |

prestižní ocenění Mluvčí roku 2011 míří do Zlína

Ivo Mitáček získal nejvyšší profesní ocenění Mluvčí roku 2011

Ivo Mitáček

Cenu vyhlašují každoročně Český klub mluvčích a Komora Public Relations, které oslovily na šest set osobností veřejného života, odborníků v oblasti Public Relations a dalších příbuzných oborů a z toho více než 400 novinářů působících v České republice s tím, aby nominovali kandidáty. Toto nejvyšší prestižní ocenění se řídí velmi jasnými pravidly a probíhá v několika kolech. Absolutního vítěze vybírají takové osobnosti, které se v minulosti významně zasloužili o popularizaci a rozvoj profese mluvčích.

 

Z došlých nominací vybralo následně čestné kolegium mluvčího roku 2011.

 

Jejím smyslem je ocenit toho mluvčího, který v minulém roce podle názoru hodnotitelů nejvíce ze všech mluvčích projevil odborné kvality a přispěl k popularizaci této profese a etických principů s ní spojených.

 

Tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje Ivo Mitáček získal hned dvě ocenění, nejprve byl oceněn jako nejlepší mluvčí státních orgánů a organizací v roce 2011 a následně byl vyhodnocen jako mluvčí roku v České republice v roce 2011.

 

Udělené ocenění je o to významnější, že poprvé v historii oceňování  mluvčích se vítězem stal kandidát z krajské úrovně.

 

Ivo Mitáček dosáhl tímto oceněním vrcholu ve své kariéře zcela po zásluze. Vzorným způsobem od 1.2.2004 u HZS Zlínského kraje reprezentuje  profesionální hasiče ve Zlínském kraji. Výrazně přispěl k pozitivnímu vnímání Hasičského záchranného sboru ČR u veřejnosti.

 

Děkujeme a blahopřejeme.


Autor:
Ing. Jiří Volák
950 670 110telefon
hzszlk.euinternet
jiri.volake-mail