Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

zraněný po nárazu vozidla do stromu

Hasiči likvidovali únik provozních kapalin.





V 13:28 hodin přijalo krajské operační středisko ve Zlíně oznámení o dopravní nehodě osobního motorového vozidla, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Brňov a Malá Lhota na Valašskomeziříčsku. Podle prvotního oznámení se na místě nehody nacházela jedna zraněná osoba.

 

Hasiči ze stanice Valašské Meziříčí byli na místě nehody do osmi minut od svého výjezdu. Provedeným průzkumem bylo zjištěno, že zraněná osoba je již v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Z vraku vozidla zn. Peugeot, který částečně blokoval průjezdnost komunikace, unikal olej a další provozní kapaliny.

 

Hasiči provedli odpojení akumulátorové baterie vozidla a za použití sorbentů likvidovali uniklé provozní kapaliny. Vzhledem ke skutečnosti, že provedení likvidačních prací nebylo po naší jednotce požadováno, předal velitel zásahu místo události policii a jednotka se vrátila na svou stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > zraněný po nárazu vozidla do stromu

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace