Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Zraněnému poskytli hasiči první pomoc.

Nehoda dvou osobních vozidel a dodávky.





Dopravní nehoda tří vozidel, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Kvasice a Tlumačov,  byla na operační středisko krajských hasičů ve Zlíně oznámena v 08:30 hodin.

 

Na místo události byly vyslány jednotky profesionálních hasičů ze stanic Otrokovice a Kroměříž. Po příjezdu první jednotky bylo upřesněno, že došlo k nehodě dvou osobních vozidel a dodávky.

 

V osobním vozidle zn. Opel Tigra, které skončilo zcela mimo komunikaci byla zraněna jedna osoba. Té hasiči poskytli předlékařskou pomoc a následně ji předali k dalšímu ošetření posádce zdravotnické záchranné služby.

 

Další z havarovaných vozidel, dodávka zn. Fiat, zůstalo po střetu na komunikaci. Třetí z vozidel, osobní vozidlo zn. Honda,  skončilo v příkopu u krajnice cesty.

 

Na místě události bylo následně poskytnuto ošetření i druhému z účastníků nehody.

 

Hasiči zajistili vraky vozidel proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Na místě byla dále ponechána jednotka z Kroměříže, která asistovala policistům a po došetření nehody provedla likvidační práce.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Zraněnému poskytli hasiči první pomoc.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace