Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Výjezdy jednotek stále pokračují.

Větve zranily jednu osobu.



Od třinácté hodin pokračují zásahy jednotek profesionálních, městských a dobrovolných hasičů nejen na Vsetínsku a Valašskomeziříčsku, ale i Uherskobrodsku.

 

V 13:10 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Valašské Meziříčí k zajištění utržených plechů na ulici Náměstí. Po jejich zajištění se jednotka vrátila na stanici.

 

V 13:57 hodin vyjeli znovu profesionální hasiči z Valašského Meziříčí, tentokrát k odstranění stromu z komunikace mezi obcemi Branky a Kladeruby.

 

Třetí výjezd jednotky přišel v 14:11 hodin, kdy byli hasiči vysláni k zajištění utržené střechy na ulici Nádražní v městské části Krásno nad Bečvou.

 

V 14:22 hodin byl ohlášen pád stromu na objekt rodinného domu a na elektrické vedení ve Valašském Meziříčí – Podlesí. Jednotka provedla pořezání a odstranění kmene stromu.

 

V 14:41 hodin vyslal operační důstojník ze Zlína jednotku profesionálních hasičů stanice Uherský Brod k odstranění stromu přes komunikaci v části obce Bzová. Po příjezdu bylo velitelem hlášeno, že na komunikaci je popadaných stromů více a jednotka provede jejich postupné odstranění.

 

Zranění jedné osoby si vyžádal pád větví stromu v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Tylovice. Událost byla na tísňovou linku hasičů oznámena v 14:44 hodin. Ještě před příjezdem hasičů města Rožnova pod Radhoštěm byla zraněná osoba odvezena posádkou zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili ohrožený prostor a provedli kontrolu větví stromů.


Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Výjezdy jednotek stále pokračují.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace