Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Vybojovali ocenění na národních i mezinárodních soutěžích.

Sportovci profesionálních hasičů hodnotili rok 2014.





Za účasti ředitelky a vedení HZS Zlínského kraje se včera sešli sportovci z řad profesionálních hasičů, kteří v letošním roce reprezentovali Zlínský kraj na sportovních akcích pořádaných jak na národní, tak i mezinárodní úrovni. Toto neformální setkání spojené s vyhodnocením sportovní sezóny a poděkování za vzornou reprezentaci krajských hasičů se stalo už každoroční tradicí.

 

Úvodního slova, které se neslo především v duchu ocenění dosažených úspěchů jednotlivých sportovců a vyjádření všestranné podpory, se ujala ředitelka HZS Zlínského kraje plk.Ing. Jarmila Čičmancová.

 

Konkrétní výsledky a pozitiva, ale i problémy, se kterými se museli sportovci potýkat pak prezentovali vedoucí jednotlivých sportovních týmů. Za oblast disciplín požárního sportu to byl por. Radek Polášek a za sportovce v disciplinách TFA a ostatních sportech plk.Ing. Pavel Dekret. Stranou vyhodnocení nezůstalo ani družstvo, které se účastní soutěží ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel.

 

Z jednotlivých hodnocení bylo zřejmé, že i přes to, že patříme k nejmenším krajům republiky, jsou naši sportovci a sportovní družstva schopni obstát v celorepublikové, ale i mezinárodní konkurenci. V mnoha ze sportů patří naši reprezentanti k absolutní špičce a prokazují stabilní formu. Nejedná se jen o tradiční hasičské sporty, ale i o sporty jako je cyklistika, triatlon, tenis a další.

 

Jako jedno z dalších pozitiv byly hodnoceny i vynikající výkony nových příslušníků, kteří přebírají štafetu úspěchů od svých předchůdců. Kladně byl ale také hodnocen vývoj v přípravě a zabezpečení sportovců a soutěží ze strany vedení kraje. Za tento přístup si také krajská ředitelka a vedení sboru vysloužili jak poděkování, tak i překvapení v podobě drobných dárků.

 

Závěrem je třeba znovu ocenit všechny sportovce z řad našich profesionálních hasičů  a poděkovat za vynikající reprezentaci HZS Zlínského kraje.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Vybojovali ocenění na národních i mezinárodních soutěžích.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace