Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Nehody se obešly bez vážných následků.

Počasí komplikovalo i dojezdy hasičů.





Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherský Brod zasahovala od 10:47 hodin na místě dopravní nehody osobního vozidla zn. Peugot. To havarovalo na komunikaci mezi obcemi Bystřice pod Lopeníkem a Lopeník. Při nárazu vozidla do kmene stromu došlo ke zranění jeho řidiče. Ten byl v době příjezdu hasičů v péči posádky zdravotnické záchranné služby, která ho následně transportovala do nemocnice. Hasiči provedli nezbytná protipožární opatření a opatření proti úniku provozních kapalin.

 

V 12:59 hodin vyslal operační důstojník jednotku profesionálních hasičů stanice Morkovice – Slížany a jednotku dobrovolných hasičů obce Koryčany na místo hlášené dopravní nehody dvou osobních vozidel. K té došlo na komunikaci poblíž Koryčan. Na místě se nacházely dvě zraněné osoby, které byly předány do péče zdravotníků. Samotný příjezd na místo nehody komplikovala hasičům namrzlá vozovka. O špatné sjízdnosti komunikace byli informováni pracovníci údržby komunikací. Po odtažení havarovaných vozidel dokončili hasiči likvidační a úklidové práce.

 

Na místě další dopravní nehody zasahovali profesionální hasiči stanice Uherské Hradiště od 14:08 hodin. Na komunikaci mezi obcemi Kunovice a Ostrožská Nová Ves došlo k postupné srážce čtyř osobních vozidel. Nikdo z účastníků nehody nebyl zraněn a nedošlo ani k žádnému úniku provozních kapalin. Na komunikaci se nacházely pouze střepy a části z karoserií. Po zadokumentování místa policisty byla dvě vozidla odtažena a dvě odjela. Po uklizení komunikace ukončila jednotka svůj zásah.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Nehody se obešly bez vážných následků.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace