Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Hasiči ani plynaři únik nenaměřili.

Prověřeno bylo okolí i vnitřní prostory bytového domu.



Podezření na únik plynu u objektu bytového domu na ulici Havlíčkova v Otrokovicích bylo oznámeno občany v 09:29 hodin. Na místo hlášené události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Otrokovice.

 

Hasiči po svém příjezdu kontaktovali oznamovatele, který je zavedl na místo pravděpodobného úniku plynu. Ten byl u jedné z obvodových stěn objektu opravdu cítit. Hasiči provedli měření koncentrací, které však skončilo s negativním výsledkem.

 

Na místo byli povoláni také pracovníci plynárenské pohotovostní služby, kteří měření spolu s hasiči znovu opakovali, a to jak v okolí budovy, tak i ve sklepních prostorách a bytech. Výsledky společných měření však byly opět negativní. V prostoru, kdy byl zápach cítit se žádné plynové zařízení nenacházelo a podle sdělení plynařů nebylo v tomto prostoru vedeno ani žádné plynové potrubí.


Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Hasiči ani plynaři únik nenaměřili.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace