Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Obě osobní vozidla skončila mimo komunikaci.

Po čelním střetu byla jedna osoba odvezena do nemocnice.





Včera v 19:12 hodin vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic na místo hlášené dopravní nehody dvou osobních vozidel, ke které došlo poblíž obce Zahnašovice. Obě osobní vozidla skončila po  vzájemné kolizi mimo komunikaci. Z důvodu znečištění vozovky provozními kapalinami a troskami karoserií vozidel museli hasiči místo označit a zabezpečit. Provedli také nutná opatření proti vzniku požáru.

 

Podle prvních informací od účastníků nehody nebyl nikdo z nich zraněn a nebyl ani požadován příjezd zdravotnické záchranné služby. To se ale změnilo ve chvíli, kdy se u jednoho z účastníků nehody začaly objevovat zdravotní obtíže. Velitel zásahu proto nechal na místo zdravotníky povolat. Ti po svém příjezdu ženu prohlédli a následně i odvezli k další kontrole do nemocnice.

 

Jednotka zůstala na místě události až do doby, kdy byly vraky vozidel odvezeny odtahovou službou. Následně byl zásah na místě ukončen.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Obě osobní vozidla skončila mimo komunikaci.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace