hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

19.5.2005

 aktuality


Zlínský tým denních zaměstnanců vítězný v požárním útoku

Ve čtvrtek 19. května 2005 proběhla v Bořitově na Blanensku soutěž v požárním útoku o  pohár "Moravského krasu" denních zaměstnanců HZS ČR.

Na mistrovství přijelo celkem 17 družstev HZS z celé České republiky, která byla rozdělena do kategorií smíšených a mužských družstev. Podmínkou startu ve smíšeném sedmičlenném družstvu byla účast nejméně čtyř žen.

HZS Zlínského kraje reprezentovalo jedno smíšené družstvo denních zaměstnanců ze Zlína a jedno mužské družstvo denních příslušníků z Územního odboru Uherské Hradiště.

Po urputném boji skončilo smíšené družstvo ze Zlína na prvním místě a mužské družstvo z Uherského Hradiště na skvělém čtvrtém místě ve svých kategoriích.

Denní zaměstnanci tak naplno dokázali svým kolegům v přímých zásahových jednotkách, že v případě potřeby si i pracovníci z kanceláří dokáží poradit s požárem. Nepřímo tak svým kolegům vzkázali, že pokud budou potřebovat pomoc u nějakého požáru nebo jim nebudou stačit síly, tak jsou připraveni...

Smíšenému družstvu, ve složení Erika Štefková, Mirka Vymětalová, Verča Schmiedlová, Ilonka Dubjáková, David Polčák, Vlasťa Balcárek a Libor Netopil, srdečně blahopřejeme a všem děkujeme za vzornou reprezentaci HZS Zlínského kraje.  

 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail