hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

24.8.2006

 aktuality


Pomoc hasičů po těžké dopravní nehodě u obce Těšánky
další nehoda s motocyklem na Kroměřížsku, zasahovat musel i vrtulník

Dne 24.8.2006 v 11:43 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po těžké dopravní nehodě u obce Těšánky.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Těšánky a Roštín došlo k velmi vážné dopravní nehodě mezi motocyklem zn. Yamaha a osobním autem zn. Š Fabia.

Po vzájemném střetu došlo k velmi těžkému zranění motocyklisty, které si vyžádalo jeho okamžitý letecký transport do nemocnice v Brně. Zraněna byla také řidička v osobním autě, která byla po prvotním ošetření odvezena sanitním vozem do nemocnice v Kroměříži.

Hasiči na místě pomohli s poskytováním první pomoci a s naložením zraněných do vrtulníku a sanitky. Vozidla byla zajištěna proti úniku provozních kapalin a případnému vzniku požáru. Po odvozu zraněných pomohli hasiči i s částečným úklidem vozovky.

V posledních dnech a několika málo týdnech zasahovali profesionální hasiči v celém kraji u řady dopravních nehod s účastí motocyklistů.
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail