hlavní stránka - pro veřejnost - dotazy - telefonní seznam - organizace - požární jednotky - územní odbor KM - UH - VS - ZL

 

Hasičský záchranný sbor
Zlínského kraje


Přílucká 213
Zlín

tisková zpráva

10.1.2008

 aktuality


Slavnostní zahájení roku se nevyhnulo ani Kroměřížsku a Vsetínsku
na stanicích se oceňovali odcházející kolegové a děkovalo se za práci

Ve dnech 9. a 10.1.2008 byl slavnostně zahájen nový rok i na Územním odboru v Kroměříži a ve Vsetíně.

Slavnostní zahájení nového roku probíhá i na všech územních odborech hasičů v kraji. Ve středu se uskutečnilo setkání v Kroměříži a ve čtvrtek na stanici ve Valašském Meziříčí, kde sídlí územní odbor Vsetínska.

Setkání v Kroměříži se účastnili jak zástupci krajského ředitelství hasičů a vedení územního odboru, tak i starosta obce Kroměříž pan Mgr. Miloš Malý. Po sérii vystoupení jednotlivých představitelů a vedoucích odborů k uplynulému roku, zakončil setkání starosta obce. Ten navíc potěšil všechny hasiče svým příslibem finanční dotace města ve výši 200 tis. Kč.

Ve Valašském Meziříčí se sešla většina zaměstnanců, aby vyslechla poděkování za práci v loňském roce a zhodnocení aktivit na všech organizačních úrovních. Součástí setkání bylo i poděkování odcházejícím a dlouho sloužícím hasičům pánům Stanislavu Studeníkovi, Josefu Málkovi a Stanislavu Mišunovi, kteří společně strávili u hasičů více než jedno století.

Oba ředitelé územních odborů popřáli svým podřízeným mnoho dobrého do nového roku, stejný pracovní elán a snahu o stále kvalitní služby vůči veřejnosti, které reprezentují celý hasičský sbor.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček

950 670 121
950 670 333
www.hzszlk.eu
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail
 

kpt. Bc. Ivo Mitáček

577 656 121
577 656 333
www.hzs-zlkraje.cz
ivo.mitacek@zlk.izscr.cz

  tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
telefon
fax
Internet
e-mail