Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

řidič havaroval v obci a auto převrátil na střechu

Pomoc hasičů po havárii auta v obci Spytihněv





Dne 8.11.2010 v 07:23 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii osobního auta v obci Spytihněv.

 

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem a později i se speciálním vyprošťovacím autem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním silničním tahu I/55, v obci Spytihněv, došlo k havárii osobního auta zn. Fiat Punto.

 

Řidič havaroval se svým vozem mimo komunikaci, kde se převrátil na střechu k rodinnému domu. Při havárii došlo k poškození podpěry nadstřešení vjezdu do garáže. Z vozu se dostal jak řidič, tak i jeho spolujezdkyně. Žena si později začala stěžovat na bolesti a byla jí přivolána posádka zdravotníků. Po ošetření byla žena převezena na další vyšetření.

 

Hasiči zajistili vrak vozu proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Velitel zásahu si nechal ze stanice vyslat jeřáb, po jehož dojezdu byl vrak auta převrácen zpět na kola. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému a při práci jeřábu byla omezena nebo zcela zastavena doprava na hlavní komunikaci.

 

Při havárii došlo k poškození značení plynového vedení a k místu byl vyslán pracovník plynárenské společnosti. K poškození samotného plynového vedení nebo přípojky nedošlo.




Autor:
mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc. tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
ivo.mitaceke-mail


články > Archiv > Aktuality > řidič havaroval v obci a auto převrátil na střechu

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace