Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

několik aut skončilo na střeše, nikdo nebyl zraněn

Pomoc hasičů po ranní sérii dopravních nehod v kraji





Dne 16.1.2011 vyjížděli profesionální hasiči ve Zlínském kraji už od časných ranních hodin na pomoc po několika dopravních nehodách a haváriích, kde byla nutná také naše pomoc.

 

 

06:23 – Poteč

Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na žádost policie k vyproštění havarovaného osobního auta z lesa u obce Poteč. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že po havárii osobního auta zůstal vrak na boku v příkopu. Hasiči auto zabezpečili proti požáru a úniku provozních kapalin. Následně bylo vozidlo vytaženo na silnici k odtažení.

 

03:06 – Bohuslavice u Zlína

Jednotka profesionálních hasičů ze Zlína vyjela se svým speciálem na pomoc po havárii osobního auta u Bohuslavic. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na namrzlé vozovce došlo k havárii auta zn. Nissan Primera, které se převrátilo v příkopu na střechu. Dva pasažéři se z vraku auta dostali ven a neutrpěli žádné zranění. Hasiči auto zabezpečili proti případnému požáru i úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policií vytáhli hasiči vrak na silnici k odtažení.

 

01:48 – Vsetín, Rokytnice

Jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína vyjela na pomoc po dopravní nehodě. Vozidlo zasahovalo do vozovky a omezovalo provoz. Hasiči vrak odstranili a komunikaci zprůjezdnili.

 

01:05 – Křekov

Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na pomoc po havárii osobního auta zn. Š Felicia. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že vozidlo se po havárii převrátilo na střechu. Hasiči vůz zajistili proti případnému požáru i úniku provozních kapalin. Ve vozidle se nikdo nenacházel. Odtažení vraku si zajistila majitelka auta.




Autor:
mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc. tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
ivo.mitaceke-mail


články > Archiv > Aktuality > několik aut skončilo na střeše, nikdo nebyl zraněn

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace