Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

setkání provázela prohlídka stanice i přání jubilantům

Centrální stanice hostila bývalé spolupracovníky.





Celkem 36 bývalých spolupracovníků přijalo pozvání ke společnému setkání, které bylo zorganizováno v budově krajského ředitelství HZS Zlínského kraje minulý pátek. Všechny zúčastněné přivítala ředitelka HZS Zlínského kraje plk. Ing. Jarmila Čičmancová Ph.D. spolu s velitelem centrální stanice Zlín mjr. Ing. Jiřím Moskvou a předsedkyní Odborového svazu hasičů ve Zlíně mjr. Ing. Martinou Neuwirthovou.

 

Toto setkání se také stalo vítanou příležitostí k blahopřání a předání věcných darů letošním jubilantům, kterými byli pánové Tomáš Novosad (65 let), Jaroslav Ponížil (60 let) a Zdeněk Vaculík (60 let). Je velkou škodou, že zdravotní důvody znemožnily osobní účast Františka Gbelce, který tento rok slaví své 85 narozeniny. Znemožněnou účast mu však zcela jistě vynahradí osobní návštěva kolegů ze stanice Valašské Klobouky v místě jeho bydliště.

 

Setkání ale nebylo jen o oslavě jubilantů. Všichni přítomní si mohli prohlédnout prostory centrální stanice včetně našeho operačního střediska, požární techniku a věcné prostředky PO. Byli také seznámeni s novou systemizací a plány do dalšího období činnosti HZS Zlínského kraje.

 

Po této „oficiální části“ programu pokračovalo setkání tradičním posezením v restauraci „Maja“, kde se pak dlouho do večerních hodin vzpomínalo na „staré časy“, kamarády, kolegy a prožité zásahy.

 

Děkujeme všem za účast, přejeme hodně zdraví do Nového roku a těšíme se příští rok na další setkání.

 

Podklady textu: Ing. Martina Neuwirthová, předsedkyně OSH Zlín

Foto:               Milan Tichý

Další foto z akce je i na http://timil.rajce.net/HZS_setkani_byvalych_zamestnancu_2012.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > setkání provázela prohlídka stanice i přání jubilantům

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace