Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

přejížděli od nehody k nehodě

Celkem pět nabouraných vozidel u dvou nehod





V 08:57 hodin byla na krajské operační středisko ve Zlíně oznámena dopravní nehoda dvou osobních vozidel, ke které došlo v prostoru křižovatky silnic poblíž Krajské nemocnice T.Bati ve Zlíně.

 

Tři minuty od svého výjezdu ze stanice už byla na místě události jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice. Provedeným průzkumem bylo zjištěno, že se střet osobních vozidel zn. Ford Mondeo a Škoda Felicia obešel bez zranění účastníků nehody, a že na místě nehody došlo pouze k menšímu úniku provozních kapalin.

 

Hasiči provedli zajištění místa nehody, odpojení akumulátorových baterií vozidel a zasypání uniklých provozních kapalin sorbenty. Po zadokumentování místa nehody hasiči odtáhli oba vraky vozidel mimo prostor křižovatky a dokončili likvidační práce.

 

V průběhu zásahu byl velitel informován o další dopravní nehodě, ke které došlo o několik stovek metrů dále, v prostoru křižovatky ulic Štěfánikova a Díly. Jednalo se o střet tří osobních vozidel zn. Škoda Octavia, Škoda Felicia  a VW Golf.

 

Jednotka se okamžitě přesunula na místo druhé události. I zde se nehoda obešla bez zranění osob. Hasiči provedli nutná opatření k zajištění místa události a vozidel.  Po ukončení likvidačních prací se jednotka vrátila na svou stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > přejížděli od nehody k nehodě

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace