Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

fabia skončila na střeše

Ranní dopravní nehoda ve Zlíně





Ranní cestu do práce zkomplikovala mnohým řidičům dopravní nehoda 2 osobních automobilů značky Škoda ve Zlíně na křižovatce ulic 2. května a nábřeží U Januštice. Krajské operační a informační středisko obdrželo informaci o střetu 2 osobních automobilů krátce po 7 hodině. Oznamovatel uvedl, že jeden automobil skončil na střeše a zavěsil. Operační důstojník na místo vyslal jedtku profesionálních hasičů z požární stanice Zlín. Během jízdy k zásahu bylo dalšími oznamovateli upřesněno, že řidiči obou automobilů jsou mimo vozidla.

 

 

Po příjezdu hasičů na místo byly potvrzeny získané informace. Oba řidiče prohlédla na místo přivolaná posádka ZZS. Ke zranění nedošlo. Doprava na frekventovaném místě byla řízena hlídkou Policie. Hasiči provedli protipožární opatření, pomocí navijáku převrátili fábii zpět na kola a provedli úklid uniklých provozních kapalin v rámci likvidačních prací. Okolnosti nehody šetří Policie ČR.

 

 




Autor:
plk. Ing. Vít Rušar
950 670 230telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
vit.rusare-mail


články > Archiv > Aktuality > fabia skončila na střeše

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace