Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

zastavil se o pařez

Řidič zůstal po sjetí vozidla ze srázu nezraněn.





Prostřednictvím policejní hlídky byla dnes  v 11:15 hodin oznámena na naše operační středisko ve Zlíně dopravní nehoda osobního vozidla, ke které došlo na komunikaci z Tesáku do Chvalčova. Podle informací od policistů se osobní vozidlo nacházelo ve srázu, asi tři metry pod úrovní vozovky. Řidič vozidla byl na místě nehody nezraněn.

 

Na místo události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice pod Hostýnem s jedním zásahovým vozidlem. Provedeným průzkumem velitel jednotky potvrdil nahlášený stav na místě nehody a cestou operačního střediska povolal jeřáb ze stanice Otrokovice k vyproštění vozidla. Jednalo se o vozidlo zn. Kia Sportage, které po sjetí z komunikace zůstalo převráceno v prudkém srázu pod úrovní vozovky. Jeho dalšímu pádu zabránil pařez stromu, o který zůstal vrak vozidla opřen.

 

Po příjezdu našeho jeřábu T 815 AV 14 bylo provedeno vytažení vraku na komunikaci a jeho následné naložení na vozidlo odtahové služby. Při manipulaci s vrakem došlo k únikům provozních kapalin, které hasiči okamžitě likvidovali.

 

Po ukončení likvidačních prací se obě jednotky vrátily na své stanice.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > zastavil se o pařez

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace