Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

vozidlo zastavilo až o zábradlí

Dopravní nehoda s jednou zraněnou osobou.





Ještě než stačila jednotka profesionálních hasičů stanice Valašské Klobouky předat svou směnu, byla vyslána krajským operačním střediskem k hlášené dopravní nehodě osobního motorového vozidla, ke které došlo v obci Vlachovice. Podle oznamovatele narazilo osobní vozidlo do kovového zábradlí. Ve vozidle se podle sdělení měla nacházet jedna zraněná osoba.

 

Po příjezdu na místo nehody velitel zásahu provedl rychlý průzkum, při kterém bylo zjištěno, že na zledovatělém úseku komunikace došlo k nárazu vozidla zn. Citroen do kovových zábradlí vedoucího podél krajnice komunikace.

 

Zraněná osoba byla převzata do péče posádky zdravotnické záchranné služby, která dorazila na místo události spolu s naší jednotkou. Hasiči provedli opatření proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Vzhledem ke skutečnosti, že provedení likvidačních prací zabezpečil sám majitel vozidla, vrátila se jednotka po předání místa zásahu policii na svou stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > vozidlo zastavilo až o zábradlí

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace