Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

při nehodě zraněno i jedno dítě

Střet dvou osobních vozidel - dva zranění.





V 06:15 hodin přijal operátor tísňové linky krajského operačního střediska oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo mezi obcemi Březůvky a Ludkovice na Zlínsku.

 

V 06:16 hodin byl vyhlášen poplach jednotce profesionálních hasičů ze stanice Luhačovice. Současně byli také na místo události povoláni dobrovolní hasiči města Luhačovice.

 

Po příjezdu na místo nehody bylo provedeným průzkumem zjištěno, že došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Na místě se nacházely dvě zrané osoby, z toho jedno dítě, které byly po příjezdu zdravotnické záchranné služby ošetřeny a převezeny do zdravotnického zařízení.

 

Hasiči zabezpečili místo události a u obou vozidel provedli nebytná opatření proti vzniku požáru. V důsledku poškození motorových částí vozidel došlo také k úniku provozních kapalin, který byl následně likvidován za použití sorbetů.

 

V průběhu řešení události došlo k vystřídání zasahujících hasičů. Po zadokumentování místa nehody policií dokončili hasiči likvidační práce a vrátili se na svou stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > při nehodě zraněno i jedno dítě

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace