Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

novinky ve vozovém parku HZS Zlínského kraje

Další z realizací projektů Zvýšení akceschopnosti HZS ČR.





V rámci projektů „ Technika pro zvýšení akceschopnosti a kvality řešení mimořádných událostí „ jsou realizovány v letech 2012 – 2013 se spolufinancováním ze strukturálních fondů Evropské unie, konkrétně z Integrovaného operačního programu prostřednictvím Evropského regionálního rozvojového fondu, nákupy moderní požární techniky.

 

V rámci realizace kapitol „Pořízení moderní techniky a technologií HZS Zlínského kraje pro zvýšení   kvality řešení mimořádných událostí“ a „Zvýšení akceschopnosti HZS Zlínského kraje pro záchranné a likvidační práce při živelních pohromách“ se v těchto dnech rozrostl vozový park našich jednotek o další tři kusy techniky.

 

Tím prvním přírůstkem je požární nosič kontejnerů Mercedes Benz ACTROS 3344 6 x 6, který již byl zařazen „do služby“ u hasičů centrální stanice Zlín. V těchto dnech probíhá finalizace zařazení dalších dvou vozidel a těmi jsou technický automobil pro ropné a chemické havárie na podvozku IVECO DAILY 70C17 a velitelsko – spojový automobil na podvozku FORD TRANSIT VAN TREND 330. 

 

 




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > novinky ve vozovém parku HZS Zlínského kraje
články > Archiv > Projekty EU > novinky ve vozovém parku HZS Zlínského kraje

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace