Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Perné ráno hasičů na Kroměřížsku.

Náledí trápí řidiče.





Náledí a kluzký povrch vozovek potrápil dnes po osmé hodině ranní řidiče především na Kroměřížsku.V průběhu necelých třiceti minut vyjížděly jednotky hasičů k pěti dopravním nehodám.

 

K první nehodě osobního vozidla došlo u obce Bezměrov. V 08:05 hodin byla na místo události vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Kroměříž. Samotná nehoda se obešla bez zranění osob a úniku provozních kapalin.

 

K další nehodě došlo u dálničního sjezdu na Kojetín. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže. Při nehodě osobního vozidla došlo ke zranění jedné osoby, která byla v péči zdravotnické záchranné služby. V průběhu zásahu došlo na místě k další nehodě, ta se tentokrát obešla bez zranění a úniku provozních kapalin.

 

V 08:21 hodin byla na operační středisko krajských hasičů oznámena další dopravní nehoda, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Šelešovice a Jarohněvice. Na místo opět vyjeli hasiči z Kroměříže. Nehoda vozidla, která blokovala provoz na komunikaci, si vyžádala zranění jedné osoby. Tu po prvotním ošetření transportovali záchranáři do nemocnice. Hasiči provedli odpojení akumulátorové baterie vozidla a jeho převrácení zpět na kola.

 

U další dopravní nehody, ke které došlo před půl devátou na hlavní cestě mezi Kroměříží a Hulínem zasahovaly jednotky hasičů z Holešova a Kroměříže. Hasiči po zajištění místa nehody předali další velení policistům.

 

Zatím poslední dopravní nehoda byla hlášena v 09:03 hodin a to z obchvatu města Holešov. Na místě zasahovali hasiči jak profesionální, tak dobrovolné jednotky Holešov. Při střetu dvou osobních vozidel nebyl nikdo zraněn a nedošlo také k žádnému úniku provozních kapalin.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Perné ráno hasičů na Kroměřížsku.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace