Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Toyotu zastavil strom.

Další dráček „Záchranáček“ v dětských rukou.





Čelní náraz do kmene vzrostlého stromu ukončil jízdu osobního vozidla Toyota Avensis na komunikaci III/4982 mezi obcemi Nivnice a Korytná na Uherskobrodsku.

 

Informaci o dopravní nehodě obdrželo krajské operační středisko zlínských hasičů v 12:14 hodin. Do dvou minut od přijetí oznámení už na místo nehody mířilo zásahové vozidlo profesionálních hasičů ze stanice Uherský Brod.

 

Na místě události pak bylo velitelem zásahu zjištěno, že ve vozidle cestovala jedna žena a dítě. Oba se z vraku vozidla dostali ještě před příjezdem hasičů a následně byli odvezeni posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice k dalšímu vyšetření. Ještě před odjezdem darovali hasiči vystrašenému dítěti našeho maskota dráčka“ Záchranáčka“.

 

Hasiči zajistili vozidlo proti vzniku požáru a uzavřeli přívod z nádrže LPG pohonu vozidla. Vzhledem ke skutečnosti, že nehrozilo nebezpečí vzniku požáru ani úniku provozních kapalin, bylo místo události předáno policistům.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Toyotu zastavil strom.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace