Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Nehoda autobusu se obešla bez zranění.Aktualizace

Cestující zkontrolovali záchranáři.





Bezprostředně po 11:15 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů na místo hlášené dopravní nehody autobusu městské hromadné dopravy, ke které došlo v části města Zlín - Kostelec, poblíž objektu lázní.

Jak bylo následně upřesněno z místa zásahu, autobus sjel do příkopu, kde zůstal na boku a došlo k zablokování dveří. V autobusu cestovalo celkem 16 osob a to včetně řidiče a malého dítěte.  Po jejich kontrole posádkou zdravotnické záchranné služby bylo konstatováno, že nikdo neutrpěl žádné zranění.

Hasiči zajistili odblokování dveří autobusu a přestoupení cestujících do přistaveného náhradního spoje. Ještě před jejich odjezdem dostal nejmenší z cestujících maskota hasičů „Dráčka Záchranáčka“.

Na místě události jsou spolu s hasiči a policisty i zástupci dopravní společnosti, kteří řeší následné vyproštění vozidla.

12:00 hodin

Vyproštění autobusu bude zabezpečeno prostředky provozovatele. Jednotka ukončila činnost na místě zásahu a vrátila se zpět na stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Nehoda autobusu se obešla bez zranění.Aktualizace

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace