Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Zásah u dvou nehod.

V převráceném vozidle dva zranění.





V 07:47 hodin byla na tísňovou linku zlínských hasičů oznámena dopravní nehoda osobního vozidla, ke které došlo na komunikaci mezi Fryštákem a Lukovečkem na Zlínsku.

 

Na místo události byla operačním důstojníkem vyslána jednotka profesionálních hasičů centrální stanice Zlín. V prostoru křižovatky, na výjezdu z Fryštáku, byla jednotkou zjištěna dopravní nehoda osobního vozidla Opel Tigra. U nehody nedošlo k žádnému zranění osob ani úniku provozních kapalin. Jednotka proto pokračovala dále ve směru na Lukoveček.

 

Ve vzdálenosti asi půl kilometru došlo k nehodě osobního vozidla Škoda Octavia. Vozidlo se nacházelo mimo komunikace převrácené na střechu. Zraněného řidiče a jeho spolujezdkyni už měla ve své péči posádka zdravotnické záchranné služby.

 

Hasiči provedli zajištění vozidla proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Po domluvě s policisty byla jednotka odeslána zpět na svou stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Zásah u dvou nehod.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace