Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Řidič zůstal uvězněný v kabině vozidla.

Při nehodě došlo k úniku nafty z nádrže kamionu.





V 09:28 hodin přijal operátor tísňové linky krajských hasičů ve Zlíně oznámení o dopravní nehodě kamionu, který zůstal nevrácený v příkopu u komunikace z Valašského Meziříčí směrem na Hodslavice. Podle prvotních informací zůstal nezraněný řidič uvězněný v kabině vozidla.

 

Na místo události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí. Podle upřesnění velitele zásahu zůstal kamion zn. DAF převrácený na pravém boku v příkopu cesty. Řidiče, který zůstal uvězněný ve vzpříčené kabině hasiči vyprostili. Bylo také potvrzeno, že řidič neutrpěl žádné zranění.

 

V důsledku převrácení vozidla došlo k úniku více jak 50 l nafty z jeho nádrže. Na místo nehody byl povolán technicko – chemický kontejnerový automobil. Pomocí jeho výbavy zajistili hasiči místo úniku a zachytili dalších asi 100l nafty do připravených nádob. O úniku paliva byli informováni i pracovníci referátu životního prostředí, kteří se následně dostavili na místo nehody.

 

Po dobu zásahu hasičů byl provoz na komunikaci řízen policisty.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Řidič zůstal uvězněný v kabině vozidla.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace