Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Dvě zraněné osoby odvezeny do nemocnice

Nehoda nedaleko Uherského Brodu zkomplikovala dopravu





V 11:35 hodin vyjela jednotka profesionálních hasičů se svým zásahovým speciálem k nehodě dvou osobních automobilů na silnici I/50 mezi Uherským Brodem a Uherským Hradištěm, nedaleko odbočky na Vlčnov. Podle prvotních informací bylo při srážce zraněno několik osob.

 

Hasiči dorazili na místo do pěti minut, společně se zdravotnickou záchrannou službou. Jak bylo zjištěno, při nehodě došlo ke srážce osobního automobilu Škoda Superb, ve kterém cestovaly dvě osoby, s vozidlem Škoda Fabia, kde cestovaly čtyři osoby a jedno čtyřleté dítě.

 

V době příjezdu jednotky se všichni nacházeli mimo vozidla a dvě zraněné osoby si do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby, která je po ošetření odvezla do nemocnice. Dítě, které cestovalo ve Fabii zraněno nebylo a od hasičů dostalo pro zmírnění stresové situace plyšového dráčka Záchranáčka.

 

Z havarovaných vozidel neunikaly žádné provozní kapaliny. Hasiči provedli protipožární zabezpečení obou vozů a po zadokumentování místa události se po hodině zásahu vrátili zpět na svou základnu.

 




Autor:
kpt. Pavel Řezníček, Ing. ochrana obyvatelstva
950 670 330telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
pavel.rezniceke-mail


články > Archiv > Aktuality > Dvě zraněné osoby odvezeny do nemocnice

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace