Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Hasiči požár zlikvidovali do několika minut

Díky rychlému zásahu se plameny nerozšířily na další vozidla





Operační středisko hasičů ve Zlíně vyslalo dnes dopoledne jednotku profesionálních hasičů z Otrokovic k nahlášenému požáru osobního vozidla v autobazaru. O události hasiče informoval dispečer městské hromadné dopravy a řidiči projíždějící po blízké komunikaci.

 

Jednotka na místo dorazila do dvou minut. Jak bylo potvrzeno, jednalo se o požár v motorovém prostoru osobního automobilu Škoda Fabia, který byl zaparkován mezi dalšími vozidly v autobazaru. Z důvodu nebezpečí z prodlení provedli hasiči násilný vstup přes bránu autobazaru a pomocí vysokotlakého proudu požár do deseti minut zlikvidovali. Jenom díky rychlému zásahu nedošlo k rozšíření požáru na další zaparkovaná vozidla.

 

Na místo byl povolán také vyšetřovatel hasičů. Příčina vzniku požáru je předmětem dalšího šetření. Škoda způsobená plameny se vyšplhala na 120 000 korun. Ostatní vozy poškozeny nebyly.




Autor:
kpt. Pavel Řezníček, Ing. ochrana obyvatelstva
950 670 330telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
pavel.rezniceke-mail


články > Archiv > Aktuality > Hasiči požár zlikvidovali do několika minut

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace