Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Děti spolu s matkou odvezla sanita do nemocnice.

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel zablokovala část hlavní komunikace.





K dopravní nehodě osobních vozidel Toyota Land Cruiser a Citroen byla v 11:20 hodin vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Valašské Meziříčí. V době příjezdu hasičů už na místě čelního střetu obou vozidel zasahovala posádka zdravotnické záchranné služby.

 

Všichni účastníci nehody se nacházeli mimo nabouraná vozidla. Řidiči obou automobilů vyvázli ze střetu nezraněni, dvě malé děti a jejich matku odvezli zdravotníci k dalšímu vyšetření do nemocnice. Ještě před odjezdem dostaly děti od hasičů jejich maskota, plyšového dráčka Záchranáčka.

 

Hasiči provedli protipožární opatření a zajištění vraků proti úniku provozních kapalin. Asistovali také policistům při řízení dopravy v místě nehody, která zablokovala jeden z jízdních pruhů komunikace. Vzhledem ke skutečnosti, že odstranění havarovaných vozidel si zajistili řidiči, předala jednotka místo zásahu policistům a vrátila se zpět na svou stanici.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Děti spolu s matkou odvezla sanita do nemocnice.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace