Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Práci hasičů přišel ocenit i hejtman Zlínského kraje.

Slavnostní zahájení roku 2015 HZS Zlínského kraje.





Dnes v osm hodin ráno se v prostorách garáží výjezdové techniky sešli příslušníci a zaměstnanci krajského ředitelství HZS Zlínského kraje spolu s příslušníky sloužící směny centrální stanice Zlín, aby tak slavnostně zahájili letošní rok. Slavnostního zahájení roku se jako hosté zúčastnili také hejtman Zlínského kraje MVDr. Stanislav Mišák a zástupce Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ing. Josef Bernátík.

 

Oba hosté ocenili práci všech profesionálních hasičů při zdolávání mimořádných událostí na území kraje a vyzdvihli také vysokou úroveň vzájemné spolupráci. Všem hasičů popřáli do nadcházeného roku nejen mnoho pracovních, ale i osobních úspěchů.

 

K přání se za vedení HZS Zlínského kraje připojil i pověřený ředitel krajských hasičů plk. Ing. Pavel Hráček, který krátce shrnul loňský rok, a to jak z pohledu zásahové činnosti, tak i plnění ostatních úkolů. Závěrem také poděkoval všem příslušníkům a zaměstnancům za dosavadní práci.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Práci hasičů přišel ocenit i hejtman Zlínského kraje.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace