Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Při jízdě k zásahu havarovala cisterna hasičů. Aktualizace

Při nehodě došlo k úniku nafty a zranění jednoho z hasičů.





V 06:10 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Vsetín na místo hlášené dopravní nehody osobního vozidla, ke které došlo poblíž obce Lhota u Vsetína.

 

Při jízdě na místo zásahu došlo k převrácení zásahového vozidla T 815 4x4 profesionálních hasičů. Při nehodě byl lehce zraněn jeden z hasičů, který byl následně převezen zdravotnickou záchrannou službou k dalšímu ošetření a kontrole do nemocnice. Na místě došlo také k úniku nafty z převráceného vozidla. K likvidaci následků nehody byly nasazeny další posilové jednotky ze Vsetína a centrální stanice Zlín. K vyproštění převrácené cisterny byl na místo vyslán automobilní jeřáb záchranného útvaru HZS ČR z Hlučína.

 

Na místo původně hlášené nehody osobního vozidla vyjela další posádka profesionálních hasičů. Při této nehodě nedošlo k žádnému zranění ani úniku provozních kapalin. Hasiči provedli pouze vyproštění havarovaného osobního vozidla, které skončilo částečně v příkopu u komunikace.

 

13:20 hodin

Před dvanáctou hodinou dorazil na místo události automobilní jeřáb profesionálních hasičů z Otrokovic a následně i vyprošťovací speciál hlučínských hasičů. Po uzavření komunikace byla obě vyprošťovací vozidla ustavena a bylo zahájeno převracení havarované cisterny. To se také v několika následujících minutách podařilo. V 12:40 hodin byla komunikace opět částečně průjezdná. Po odtažení havarovaného vozidla a odstranění všech následků nehody bude komunikace zcela uvolněna.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Při jízdě k zásahu havarovala cisterna hasičů. Aktualizace

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace