Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

V buchlovských kopcích zahynul motorkář.Aktualizace

Tragický střet kamionu s motocyklem.





Oznámení o dopravní nehodě motorkáře s kamionem bylo na tísňovou linku hasičů přijato v 13:33 hodin. K události došlo podle upřesnění oznamovatele na hlavním silničním tahu z Uherského Hradiště směrem na Brno, poblíž obce Staré Hutě.

 

Na místo nehody byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Uherské Hradiště a současně i jednotka dobrovolných hasičů z obce Koryčany.

 

V době příjezdu hasičů byl motorkář v péči zdravotnické záchranné služby. Jak bylo ale následně konstatováno, zranění která utrpěl nebyla slučitelná s životem. Péče byla poskytnuta i řidiči kamionu, který byl událostí silně traumatizován.

 

Hasiči zajistili místo nehody a za pomocí sorbentů likvidovali uniklé provozní kapaliny. Nehoda si vyžádala celkové uzavření komunikace. Provoz byl řízen policisty.

 

17:00 hodin

Jak bylo upřesněno policisty, obětí dopravní nehody se stala sedmapadesátiletá motorkářka. Komunikace je nadále zcela uzavřena. Na místě zůstává jednotka profesionálních hasičů z Uherského Hradiště, která zajišťuje místo nehody a asistuje policistům. Ze strany HZS Zlínského kraje je nehoda vedena jako mimořádná událost.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > V buchlovských kopcích zahynul motorkář.Aktualizace

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace