Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

jedna zraněná žena a vystrašené dítě po nehodě

Pomoc hasičů po dopravní nehodě tří aut u Vsetína





Dne 31.10.2009 v 18:16 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě tří aut u Ústí.

 

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním tahu I/57, Vsetín – Ústí u Vsetína, došlo ke střetu tří osobních aut zn. Fiat Punto, Nissan a Audi 80.

 

Podle svědků chtěl řidič prvního osobního auta odbočit mimo komunikaci, což řidička jedoucí v druhém voze za ním přehlédla. Po nárazu byl Fiat odhozen do protisměru a čelně narazil na vůz Audi, jehož řidič chtěl nárazu zabránit, ale ve smyku následně havaroval mimo vozovku.

 

Zranění utrpěla spolujezdkyně v prvním autě. Žena byla ošetřena přivolanou posádkou zdravotnické záchranné služby a následně odvezena do nemocnice s tržnou ranou na hlavě. Zranění bylo způsobeno uvolněným čelním panelem autorádia. Ve druhém autě vezla řidička malé dítě, které bylo nehodou psychicky otřesené a od hasičů dostalo plyšového maskota Dráčka záchranáčka.

 

Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali sorbenty.  Dopravní nehoda omezila průjezd na hlavním tahu. Po zadokumentování nehody policií pomohli hasiči s odklízením následků a s uvolněním silnice.




Autor:
mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc. tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
ivo.mitaceke-mail


články > Archiv > Aktuality > jedna zraněná žena a vystrašené dítě po nehodě

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace