Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Hasiči ze Zlínského kraje změřili své síly

XI. ročník krajského kola soutěže v požárním sportu





Tradiční krajské kolo soutěže v požárním sportu se konalo za krásného počasí v Uherském Brodě.

 

Závodu se účastnily 4 družstva HZS Zlínského kraje, dále družstvo hasičského záchranného sboru podniku DEZA a.s. Valašské Meziříčí a také naši kolegové z partnerského města HZS Zlínského kraje - hasiči z Krajského riaditeľstva HaZZ v Trenčíne.

 

Soutěž zahájila ředitelka Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Jarmila Čičmancová. Mezi hosty nechyběli zástupci Zlínského kraje, ZZS Zlínského kraje, města Uherský Brod a sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Součástí zahajovacího ceremoniálu bylo předání medailí Hasičského záchranného sboru ČR za věrnost II. a III. stupně, tedy za příkladnou službu u sboru v délce trvání 20 a 10 let.

Oceněni byli:

 

mjr. Ing. Martina Neuwirthová Za věrnost II. stupně
nprap. Petr Dvouletý Za věrnost II. stupně
pprap. Petr Fojtách Za věrnost II. stupně
npor. Ing. Petr Svízela Za věrnost II. stupně
pprap. Josef Vaňatka Za věrnost III. stupně
mjr. Ing. Jiří Moskva Za věrnost III. stupně
nprap. Bc. Alois Obadal Za věrnost III. stupně
nprap. František Bečica Za věrnost III. stupně

 

Soutěž byla zahájena disciplínou "výstup do 4. patra cvičné věže" na požární stanici v Uherském Brodě. Další disciplínou byl "běh na 100 metrů překážek". Obě disciplíny proběhly na zrekonstruovaném sportovišti, které si tak odbylo svou oficiální premiéru.

 

Odpolední disciplíny se konaly na stadionu "Na Lapači" v Uherském Brodě. Byla to soutěž ve štafetovém běhu na 4 x 100 metrů s překážkami a královská disciplína požárního sportu - požární útok. I když v požárním útoku se borci z Uherského Hradiště museli sklonit před týmem krajského ředitelství Zlín, celkové umístnění se od loňského ročníku vůbec nezměnilo a hasiči z Uherského Hradiště opětovně potvrdili v této soutěži svoji perfektní připravenost a kondici. Děkujeme pořadatelům za skvěle zvládnutou soutěž a vítězům blahopřejeme!

 

 


Přílohy:
Vysledky_466 (věž) , Vysledky_467 (100m) , Vysledky_468 (štafeta) , Vysledky_469 (útok) , Vysledky_470 (celkové)

krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod krajská soutěž v požárním sportu - Uherský Brod


Autor:
plk. Ing. Vít Rušar
950 670 230telefon
950 670 333fax
www.hzszlk.euinternet
vit.rusare-mail


články > Archiv > Aktuality > Hasiči ze Zlínského kraje změřili své síly
články > Archiv > Územní odbory > Uherskohradišťsko > Hasiči ze Zlínského kraje změřili své síly

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace